Kávécserje (Coffea arabica)

Kávécserje (Coffea arabica)

1.490 Ft

A széles körben fogyasztott és szeretett kávéról kevesen tudják, hogy eredeti hazája Etiópia, ahol a hegységek magasabban fekvő fennsíkjain vadon nő és akár 6-8 méteres fává is felcseperedik.
A Kávécserje (Coffea arabica) egy különleges és elegáns növény, amely otthonába egzotikus hangulatot varázsol. 

Eredetileg Etiópiából származik, és világszerte népszerű a kávé alapanyagaként. Azonban nemcsak a kávébabok miatt érdemes tartani, hanem dekoratív megjelenése miatt is.
Ez a növény csodálatos, sötétzöld levelekkel rendelkezik, amelyek fényes felületükkel bármely helyiséget feldobnak. Tavasszal és nyáron illatos fehér virágokat hoz, amelyeket később piros bogyók váltanak fel. Ezek a bogyók tartalmazzák a híres kávébabokat, amelyek szárítás és pörkölés után a világ egyik legkedveltebb italává válnak.

A Kávécserje gondozása egyszerű, így kezdő kertészek számára is ideális választás. A növény szereti a világos, de közvetlen napfénytől védett helyeket, és rendszeres, de mértékletes öntözést igényel. Fontos, hogy a talaj mindig kissé nedves maradjon, de ne legyen pangó víz a cserépben.

A Kávécserje szállítása során gondoskodunk arról, hogy a növény épségben érkezzen meg Önhöz.Gondosan csomagoljuk, hogy megvédjük a sérülésektől és a kiszáradástól.

Shopping Cart
Scroll to Top