Japán Fűz (Salix Hakuro Nishiki) 1.2 m

Japán Fűz (Salix Hakuro Nishiki) 1.2 m

11.990 Ft

Fedezze fel a Salix Hakuro Nishiki, más néven Japán Fűz varázsát!

Ez a lenyűgöző növény különleges színekben pompázó leveleivel és elegáns megjelenésével feldobja bármely kertet vagy teraszt.
Egyszerű gondozása révén ideális választás minden növénykedvelő számára.

A Salix Hakuro Nishiki, közismertebb nevén Japán Fűz, egy igazán különleges és lenyűgöző növény, amely egyedi színvilágával és elegáns megjelenésével bármely kertet vagy teraszt feldob. Eredetileg Japánból származik, és különleges, tarka levelei teszik igazán különlegessé. Tavasszal a fiatal levelek rózsaszín és fehér árnyalatokban pompáznak, amelyek később krémszínűvé és zölddé válnak, így egész évben változatos látványt nyújtanak.

A Japán Fűz gondozása rendkívül egyszerű, ezért kiváló választás mind a tapasztalt kertészek, mind a kezdők számára. A növény szereti a napos vagy félárnyékos helyeket, és rendszeres öntözést igényel, különösen a forró nyári hónapokban. A metszés segít megőrizni formáját és dús lombját, amit tavasszal vagy késő ősszel érdemes elvégezni.

Önálló dísznövényként is megállja a helyét. Teraszokon, erkélyeken vagy akár nagyobb cserepekben is nevelhető, így bárhol élvezheti a Salix Hakuro Nishiki szépségét.

A Salix Hakuro Nishiki szállítása során gondoskodunk arról, hogy a növény épségben érkezzen meg Önhöz. Gondosan csomagoljuk, hogy megvédjük a sérülésektől és a kiszáradástól. Rendelése leadása után gyorsan eljuttatjuk Önhöz, hogy minél előbb élvezhesse ezt a gyönyörű növényt.

Ne habozzon, szerezze be saját Japán Fűzét még ma, és varázsolja kertjét vagy teraszát egy lenyűgöző zöld oázissá!

Shopping Cart
Scroll to Top