Cikász Pálma (Cycas revoluta)

Cikász Pálma (Cycas revoluta)

13.890 Ft

Dobja fel otthonát a gyönyörű Cikászpálmával!
Ez az egzotikus növény nemcsak eleganciát és zöldellő frissességet hoz a térbe, hanem egyszerű gondozásának köszönhetően bárki könnyedén nevelheti.
Helyezze el a nappaliban vagy az irodában, és élvezze a természetes szépséget egész évben!

A Cikászpálma (Cycas revoluta) egy igazán lenyűgöző növény, amely otthonának bármely sarkát egzotikus oázissá varázsolja. Eredetileg Japánból származik, és egyedülálló, pálmaszerű levelei biztosítják az elegáns megjelenést. A Cikászpálma ideális választás azoknak, akik szeretnék feldobni lakásukat vagy irodájukat egy különleges növénnyel, amely könnyen gondozható.

Nagy előnye, hogy kevés gondozást igényel. A növény szereti a világos, de közvetlen napfénytől védett helyeket, és mérsékelt öntözést igényel. Fontos, hogy ne öntözze túl, mert a gyökerei érzékenyek a pangó vízre. A rendszeres, de mértékletes öntözés biztosítja a növény hosszú életét és szépségét.

Kiválóan alkalmas beltéri és kültéri használatra is, és egész évben zöldellő leveleivel díszíti környezetét. Tavasztól őszig kültéren is tartható, ahol a meleg, napos helyeket kedveli.
Télen pedig vigyázzon rá, hogy fagymentes helyen legyen, mivel érzékeny a hidegre.

Ne habozzon, szerezze be saját Cikászpálmáját még ma, és varázsolja otthonát vagy irodáját egy zöldellő, egzotikus paradicsommá!

Shopping Cart
Scroll to Top